Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival στην Τεχνόπολη (19 &20 Μαϊου)




Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χώρας για τις Σπουδές, την Επιμόρφωση, την Καινοτομία και τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, που αφορά όλες τις βαθμίδες.

Με τιμή η διοργάνωση υποδέχεται το ΙΚΥ που ανάμεσα στους 350 εκθέτες που θα φιλοξενηθούν φέτος στην
Τεχνόπολη στις 19 και 20 Μαϊου συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στην καθιέρωση και ανάπτυξη του Spoudase Festival.

Οι χιλιάδες επισκέπτες του Spoudase Festival θα γνωρίσουν τις δραστηριότητες του ΙΚΥ και τα προγράμματά του δια ζώσης από τους εκπροσώπους του ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο workshop που θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα.

Μάθετε περισσότερα για το ΙΚΥ εδώ

Λίγο πριν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το 2ο Spoudase Festival θα φιλοξενήσει δημόσια Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Ιδρύματα, Σχολές και Τμήματα, Εργαστήρια Πανεπιστημίων καθώς και μεμονομένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα.

Επιστημονικά Εκθέματα, Πειράματα και Workshop

Στον ένθετο χώρο Καινοτομίας, Τεχνολογίας και Έρευνας "Κι όμως κινείται" του 2ου Spoudase Festival, η διοργάνωση φιλοξενεί εκθέματα των Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Κέντρων, Μουσείων, Ιδρυμάτων, Ινστιτούτων και εργαστηρίων ώστε οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ να γνωρίσουν τον πλούτο των δραστηριοτήτων που παράγεται εντός της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας.

Παράλληλα για πρώτη φορά φέτος μαθητές της τρίτης λυκείου από 150 σχολεία (Πρότυπα Πειραματικά, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα έρθουν απ' όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσουν τα εκθέματά - δραστηριότητές τους πάνω στις θετικές και θεωρητικές επιστήμες.

250 Υποτροφίες για
Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Δημόσια Πανεπιστήμια

Κατά την διάρκεια της προφεστιβαλικής περιόδου, μπορείτε να δηλώνετε ενδιαφέρον για όλους τους Φορείς και τα Μεταπτυχιακά που συμμετέχουν στο 2o Spoudase Festival στην σελίδα registration www.spoudasefest.gr και οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων θα επικοινωνούν μαζί σας.

Στο Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα όλων των δημόσιων Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων

Με την εγγραφή σας στην σελίδα Registration μπαίνετε στην κλήρωση για τις υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές που θα δώσει ο κάθε φορέας

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη αλλά η εγγραφή απαραίτητη. Με την εγγραφή σας δηλώνετε ενδιαφέρον για τους φορείς που συμμετέχουν ή για κάποια κατεύθυνση. Με την εγγραφή σας ο φορέας που δηλώσατε ενδιαφέρον θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΟΥ SPOUDASE FESTIVAL

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ε: info@spoudasefest.gr  | info@spoudase.gr | +30 6945621314 | 6998326748